P E R S O O N L I J K E  E N  P R O F E S S I O N E L E  O N T W I K K E L I N G

Op welke ‘plek’ je ook bent, je neemt jezelf mee in werk en de keuzes die je maakt of wilt maken. En daar waar we op zoek zijn naar antwoorden, wellicht bevestiging zoeken bij de ander, zo zitten de antwoorden van nature al in ons zelf. De vraag is: ben je bereid er naar op zoek te gaan?

Een traject voor mensen die worstelen met thema’s rondom zingeving, voldoening vinden in werk en levensvreugde ervaren. Een traject voor:

  •  Directie- en management leden
  •  Leidinggevenden
  •  Ondernemers

In een traject persoonlijke en professionele ontwikkeling gaan we op zoek naar dat wat jou gevormd heeft als mens en hoe de thema’s van de transitiecirkel een rol speelden bij keuzes gemaakt in je werk en leven. Hoe impactvolle gebeurtenissen al dan niet betekenis hebben gekregen en hoe deze elementen van invloed zijn geweest op je leiderschapsstijl.

Welke specifieke kwaliteiten (competenties), kennis en vaardigheden dit heeft opgeleverd en waar dit je (al) gebracht heeft. En tegelijkertijd: hoe ‘veilige’ keuzes en aanpassing je ‘weg kunnen houden’ van verdere ontwikkeling en groei.

In een traject van 6 tot 10 coaching gesprekken wordt inzichtelijk hoe bovenstaande zich verhoudt tot toekomstige keuzes en wat hierin je leer-/ ontwikkeltaak is. Ontmoet in mij een ‘klankbord’, waarbij praktijksituaties met grote regelmaat aan bod komen.

Je wordt uitgedaagd hierin (zelf) te gaan experimenteren, meer keuze mogelijkheden te ontdekken en nieuwe stappen te zetten. Je gaat opnieuw je koers bepalen.

leiderschapsontwikkeling.png

 

B U S I N E S S  C O A C H I N G

Als ondernemer kun je soms het gevoel hebben er alleen voor te staan. Ooit startte je de onderneming en hoewel de groei en resultaten goed zijn, voel je ook de behoefte om op momenten eens te klankborden: waar sta ik nu en waar ga/wil ik naar toe. Je zoekt een sparringpartner die jou een ‘spiegel’ voor houdt.

 

business coaching

               ‘je kunt de wind niet veranderen, maar wel de stand van de zeilen’.

In dit traject gaan we op zoek naar de kern (het WHY), jouw identiteit, de verbinding met jezelf en je werk … én hoe je hieraan betekenis geeft middels de koers die je wilt varen.

Je ontdekt en leert over de verandering van de omstandigheden, je eigen kwaliteiten, valkuilen en patronen en je krijgt zicht op de ontwikkeling en dat wat nodig is om jouw koers krachtig uit te zetten en vast te houden.

Een traject business coaching is maatwerk en kent een duur van minimaal 1 jaar